Bløddejsstykker

Søde produkter er perfekte til morgenmad eller som snack til at klare den lille søde sult. Brioche er en af de mest kendte søde bagerivare: denne syrnet bløddej har en meget rig og blød krumme takket være æggene, mælken og smørret som er tilsat dejen. Det kan findes i snacks eller større produkter og i mange forskellige varianter: Helt enkel, med chokoladestykker, men frugt fyldning og meget mere... 

 

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Soft'r Tvebak

Bagemiddel i pastaform til bløddej. Dosering 7,5% på melmængden

Topfil Mango 50%

Mangofrugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %

Soft'r Cotton

Bagemiddel i pulverform til bløddej. Dosering 2% på melmængden

Softgrain Sprouted Rye

Spirede rugkerner som er kogt sammen med rugsurdej. Dosering 10-30 % på melmængden

Classic Hindbær

Smagskoncentrat baseret på 64 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker