Bløde boller

Bløde boller er små brød, som kan serveres til et måltid eller fyldt med forskellige ingredienser til sandwiches. De er normalt lavet med hvedemel, æg og smør til at give dem en blød og fugtig tekstur. 
Andre varianter kan også laves, såsom mørke ruller med rugmel eller ruller med frø toppet med seasam. 

 

Puratos ingredienser til at lave

Soft'r Tvebak

Bagemiddel i pastaform til bløddej. Dosering 7,5% på melmængden

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Soft'r Cotton

Bagemiddel i pulverform til bløddej. Dosering 2% på melmængden

Rugbrødsmalt Extra

Rugbrødsmalt - indeholder melasse. Dosering 1-5% på totale melmængde

Softgrain Sprouted Rye

Spirede rugkerner som er kogt sammen med rugsurdej. Dosering 10-30 % på melmængden

Bio Pur Brood

Økologisk bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Dosering 3% på melmængden

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Easy Puravita Bärenspitz 50/50

Tyskinspirerende forblanding med surdej, kerner og frø til produktionen af diverse brød og bolletyper. Dosering 50/50