Bløde boller

Bløde boller er små brød, som kan serveres til et måltid eller fyldt med forskellige ingredienser til sandwiches. De er normalt lavet med hvedemel, æg og smør til at give dem en blød og fugtig tekstur. 
Andre varianter kan også laves, såsom mørke ruller med rugmel eller ruller med frø toppet med seasam. 

 

Puratos ingredienser til at lave

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

Sapore Salome

Flydende rugsurdej indeholdende malt, med 80 syregrader. Oprindelse Danmark. Dosering 1-4 % på hvedebrødstyper, 6-17 % på rugbrødstyper.

Easy Skruebrød

Forblanding med surdej, hørfrø og solsikkekerner. Dosering 33 % på melmængden

Easy Soft'r 10/100

Bagemiddel i pulverform med fornyet enzymetechnologi til fremstillingen af bløde dejtype. Dosering 10 % på melmængden

Easy Puravita Bärenspitz 50/50

Tyskinspirerende forblanding med surdej, kerner og frø til produktionen af diverse brød og bolletyper. Dosering 50/50

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.