Butterdej

Butterdej er lamineret bagværk. Det fremstilles ved at blande hvedemel med vand og tilføje solidt fedtstof (normalvis smør) inden i denne dej. Dejen er foldet flere gange og efterfølgende bagt i ovnen: lagene er syrnet hvilket giver butterdejen en unik tekstur. 

Det kan bruges til at lave flere forskellige typer af rullede deje, men er også basen for tærter og quiche.  

Puratos ingredienser til at lave

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral

Smagsneutral gele. Bruges kold, og sprøjtes eller stryges oven på kagen eller tærten. Reagere ved kontakt med syren i de friske frugter.

Mimetic Primeur 5%

Premium indrulningsfedtstof med surdej og 5 % smør. Bruges til laminerede deje eller bløddej hvori smør indgår.

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Topfil Vilde Blåbær 60%

Vilde blåbær frugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 60%

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning