Butterdej

Butterdej er lamineret bagværk. Det fremstilles ved at blande hvedemel med vand og tilføje solidt fedtstof (normalvis smør) inden i denne dej. Dejen er foldet flere gange og efterfølgende bagt i ovnen: lagene er syrnet hvilket giver butterdejen en unik tekstur. 

Det kan bruges til at lave flere forskellige typer af rullede deje, men er også basen for tærter og quiche.  

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Summum Valnød

Smagskoncentrat med valnøddestykker (19%). Dosering 10%. Bage-og frysestabil. Summum serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Topfil Mango 50%

Mangofrugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %

Topfil Hindbær 50%

Hindbærfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %

Topfil Hindbær 20%

Hindbærfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 20 %

Topfil Vilde Blåbær 60%

Vilde blåbær frugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 60%