Pantone

Pantone er et sødt brød, opfundet i Milano i begyndelsen af de 20. århundrede og er normalt fremstillet i julesæsonen. Det har en enkel luftig dej, som er resultatet af flere dages "proofing". 
Dejen er for det meste krydret med kandiserede frugter så som appelsin, lemon og rosiner men kan også findes i andre varianter så som helt enkel eller med chokolade stykker. 

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Soft'r Tvebak

Bagemiddel i pastaform til bløddej. Dosering 7,5% på melmængden

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Soft'r Cotton

Bagemiddel i pulverform til bløddej. Dosering 2% på melmængden

Classic Hindbær

Smagskoncentrat baseret på 64 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Kirsebær

Smagskoncentrat baseret på 61 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%