Lokale brødtyper

Brød er et varemærke af madvare i mange kulture over hele verden. Den basale dejsopskrift indeholder kun 2 ingredienser: Mel og vand. Brødopskrifterne og fremstillingsmetoderne variere til lokale områder: hver region i verden har deres egen opskrift med forskellige typer af mel, bagemetoder og tilsatte ingredienser, såsom kerner, frugter, olie mm.... 

Puratos ingredienser til at lave

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Bio Pur Brood

Økologisk bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Dosering 3% på melmængden

Easy Puravita Bärenspitz 50/50

Tyskinspirerende forblanding med surdej, kerner og frø til produktionen af diverse brød og bolletyper. Dosering 50/50

Double Bake CL

Brødforbedringsmiddel uden e-numre til forbagte frosne brød typer. Dosering 0,5 -1 % på melmængden.

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Softgrain 5 Grains

Hvede, spelt, rugkerner, solsikke og hørfrø der er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Kimo Long A+

Bagemiddel i pulverform til produktion over frost (4-26 uger). Dosering 1-3% på melmængden

S500 Actiplus Malz

Bagemiddel i pulverform m/maltstil koldthævede deje, giver ekstra stabilitet . Dosering 3%