Rullede deje - åbne

Sødt wienerbrød spises til morgenmad eller som snack i største delen af verden. Dansk wienerbrød er en af det mest velkendte former for åbne rullede deje. I bland alle danske varianter vi kan finde, er der en ting til fælles: deres specielle lag tekstur, hvilket kommer fra den laminerede gær-syrnet dej. 

Puratos ingredienser til at lave

S500

Bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Køl 1-2 dg. Frost 7 dg. Dosering 1-3%

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Summum Valnød

Smagskoncentrat med valnøddestykker (19%). Dosering 10%. Bage-og frysestabil. Summum serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Topfil Mango 50%

Mangofrugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %

Topfil Hindbær 50%

Hindbærfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %

Topfil Hindbær 20%

Hindbærfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 20 %