Rullede deje - åbne

Sødt wienerbrød spises til morgenmad eller som snack i største delen af verden. Dansk wienerbrød er en af det mest velkendte former for åbne rullede deje. I bland alle danske varianter vi kan finde, er der en ting til fælles: deres specielle lag tekstur, hvilket kommer fra den laminerede gær-syrnet dej. 

Puratos ingredienser til at lave

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Deluxe Wiener

Bagemiddel i pastaform til produktionen af typisk dansk wienerbrød og andre rullede deje. Dosering 12 % på melmængden.

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral

Smagsneutral gele. Bruges kold, og sprøjtes eller stryges oven på kagen eller tærten. Reagere ved kontakt med syren i de friske frugter.

Classic Mango

Smagskoncentrat baseret på 32 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Mimetic Primeur 5%

Premium indrulningsfedtstof med surdej og 5 % smør. Bruges til laminerede deje eller bløddej hvori smør indgår.

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold