Rullede deje - lukket

Croissanter er et basis morgenmadsprodukt i Frankrig og er kendt over hele verden. Folk elsker dens unikke smør smag og bløde lag tekstur. Fedtet der tilføjes dejen er normalt smør, men kan også erstattes af margarine. Andre rullede deje er lavet med den samme syrnet dej, så som "Pain au chocolat" som er fyldt ud med chokolade. 

Puratos ingredienser til at lave

S500

Bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Køl 1-2 dg. Frost 7 dg. Dosering 1-3%

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Softgrain 5 Grains

Hvede, spelt, rugkerner, solsikke og hørfrø der er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Summum Valnød

Smagskoncentrat med valnøddestykker (19%). Dosering 10%. Bage-og frysestabil. Summum serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Topfil Mango 50%

Mangofrugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %