Rullede deje - lukket

Croissanter er et basis morgenmadsprodukt i Frankrig og er kendt over hele verden. Folk elsker dens unikke smør smag og bløde lag tekstur. Fedtet der tilføjes dejen er normalt smør, men kan også erstattes af margarine. Andre rullede deje er lavet med den samme syrnet dej, så som "Pain au chocolat" som er fyldt ud med chokolade. 

Puratos ingredienser til at lave

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Deluxe Wiener

Bagemiddel i pastaform til produktionen af typisk dansk wienerbrød og andre rullede deje. Dosering 12 % på melmængden.

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral

Smagsneutral gele. Bruges kold, og sprøjtes eller stryges oven på kagen eller tærten. Reagere ved kontakt med syren i de friske frugter.

Classic Mango

Smagskoncentrat baseret på 32 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Mimetic Primeur 5%

Premium indrulningsfedtstof med surdej og 5 % smør. Bruges til laminerede deje eller bløddej hvori smør indgår.

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold