Hamburgerbolle

Hamburgerbollen er en af de mest populære sandwichstykker i hele verden. Bollen er en af de vigtigste ingredienser når du lavet en hamburger. Den originale hamburgerbolle er en rund blød bolle med seasam på toppen. Brødet er normalt brugt med hvedemel og har en sød smag. Der er lavet mange forskellige opskrifter op denne og vi kan nu finde stor variation i hamburgerboller: Rustikke, brioche, lavet med hvede -eller fuldkornsmel og menge forskellige typer af frø. 

 

Puratos ingredienser til at lave

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

Sapore Rigoletto

Hvedefordej i pulverform med 20 syregrader oprindelse fra UK. Dosering 2-3 % på melmængden

Belcolade Chuncks Noir 5 mm

Firkantet mørke chokolade chuncks til indbagning

Easy Soft'r 10/100

Bagemiddel i pulverform med fornyet enzymetechnologi til fremstillingen af bløde dejtype. Dosering 10 % på melmængden

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Grains Noir K20

Små mørke belgiske chokoladestykker til indbagning

Belcolade Grains Noir K10

Små mørke belgiske chokoladestykker til indbagning