Fladbrød

Fladbrødsopskrifter er baseret på den basale brødopskrift: lavet ved at blance mel, vand og salt sammen. Det særlige ved dette brød er at dets dej er trykket fladt før det bages. Der er mange forskellige fladbrød alt efter hvilken region: De fleste af dem usyrnet som som det Libaniske brød, hvedetortialla eller Naan fra Indien men der er også nogle undtagelser såsom det græske Pita. 

Puratos ingredienser til at lave

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Softgrain Sprouted Rye

Spirede rugkerner som er kogt sammen med rugsurdej. Dosering 10-30 % på melmængden

Softgrain 5 Grains

Hvede, spelt, rugkerner, solsikke og hørfrø der er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

O-tentic Origin

Aktiv bageriingrediens baseret på rugsurdej, med oprindelse fra Frankrig. Dosering 4 % på melmængden

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

O-tentic Tutto Pugliese

helblanding til fremstillingen af typisk italiensk Pugliese brød. Saftig gul krumme, og spørg mørk skorpe. Dosering 100 %