Rundstykker

Rundstykker er det perfekte tilbehør til mange måltider og har en god smag og tekstur. De kan bruges til både sødt eller saltet produkter. De spises normalt med pålæg. 

Puratos ingredienser til at lave

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Sapore Traviata

Rugsurdej i pulverform med 80 syregrader oprindelse fra Frankrig. Dosering 2-5 % på hvedebrødstyper, 6-10 % på rugbrødstyper.

Sapore Rigoletto

Hvedefordej i pulverform med 20 syregrader oprindelse fra UK. Dosering 2-3 % på melmængden

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Sapore Norma

Mild hvedesurdej i pulverform med 55 syregrader oprindelse fra Italien. Doserting 2-4 %

Sapore Othello

Rugsurdej i pulverform med 200 syregrader oprindelse fra Danmark. Dosering 2-6 % på hvedebrødstyper, 6-10 % på rugbrødstyper.

Sapore Salome

Flydende rugsurdej indeholdende malt, med 80 syregrader. Oprindelse Danmark. Dosering 1-4 % på hvedebrødstyper, 6-17 % på rugbrødstyper.