Ciabatta

Ciabatta er et italiensk sprød specialitet, lavet med hvedemel, vand, gær og salt. Det specielle ved dette brød er at dets dej er meget våd og lavet med olivienolir, hvilket giver en Middelhavssmag og en lys krumme struktur. Ciabattabrød er ofte brug til at lave panini sandwiches. Forskellige variationer af disse orignale opskrifter har udviklet sig gennem årene: brødet er nogengange lavet i en fuldkorns version eller med mælk tilsat i dejen. 

 

Puratos ingredienser til at lave

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Bio Pur Brood

Økologisk bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Dosering 3% på melmængden

Easy Puravita Bärenspitz 50/50

Tyskinspirerende forblanding med surdej, kerner og frø til produktionen af diverse brød og bolletyper. Dosering 50/50

Double Bake CL

Brødforbedringsmiddel uden e-numre til forbagte frosne brød typer. Dosering 0,5 -1 % på melmængden.

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Softgrain 5 Grains

Hvede, spelt, rugkerner, solsikke og hørfrø der er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Kimo Long A+

Bagemiddel i pulverform til produktion over frost (4-26 uger). Dosering 1-3% på melmængden

S500 Actiplus Malz

Bagemiddel i pulverform m/maltstil koldthævede deje, giver ekstra stabilitet . Dosering 3%