Ciabatta

Ciabatta er et italiensk sprød specialitet, lavet med hvedemel, vand, gær og salt. Det specielle ved dette brød er at dets dej er meget våd og lavet med olivienolir, hvilket giver en Middelhavssmag og en lys krumme struktur. Ciabattabrød er ofte brug til at lave panini sandwiches. Forskellige variationer af disse orignale opskrifter har udviklet sig gennem årene: brødet er nogengange lavet i en fuldkorns version eller med mælk tilsat i dejen. 

 

Puratos ingredienser til at lave

S500 Actiplus Malz

Bagemiddel i pulverform m/maltstil koldthævede deje, giver ekstra stabilitet . Dosering 3%

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Sapore Norma

Mild hvedesurdej i pulverform med 55 syregrader oprindelse fra Italien. Doserting 2-4 %

Sapore Aroldo

Mørk rugsurdej i flydendeform med 150 syregrader oprindelse fra Tyskland. Dosering 1-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Sapore Rigoletto

Hvedefordej i pulverform med 20 syregrader oprindelse fra UK. Dosering 2-3 % på melmængden

Sapore Traviata

Rugsurdej i pulverform med 80 syregrader oprindelse fra Frankrig. Dosering 2-5 % på hvedebrødstyper, 6-10 % på rugbrødstyper.

Rugbrødsmalt Extra

Rugbrødsmalt - indeholder melasse. Dosering 1-5% på totale melmængde