Ciabatta

Ciabatta er et italiensk sprød specialitet, lavet med hvedemel, vand, gær og salt. Det specielle ved dette brød er at dets dej er meget våd og lavet med olivienolir, hvilket giver en Middelhavssmag og en lys krumme struktur. Ciabattabrød er ofte brug til at lave panini sandwiches. Forskellige variationer af disse orignale opskrifter har udviklet sig gennem årene: brødet er nogengange lavet i en fuldkorns version eller med mælk tilsat i dejen. 

 

Puratos ingredienser til at lave

Easy Kernestykker

Forblanding med bl.a. sesamfrø, havre- og solsikkekerner. Skal iblødsættes 5-20 min inden brug. Dosering 10-50 % på dejmængden

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Sapore Traviata

Rugsurdej i pulverform med 80 syregrader oprindelse fra Frankrig. Dosering 2-5 % på hvedebrødstyper, 6-10 % på rugbrødstyper.

Sapore Rigoletto

Hvedefordej i pulverform med 20 syregrader oprindelse fra UK. Dosering 2-3 % på melmængden

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Sapore Norma

Mild hvedesurdej i pulverform med 55 syregrader oprindelse fra Italien. Doserting 2-4 %

Sapore Othello

Rugsurdej i pulverform med 200 syregrader oprindelse fra Danmark. Dosering 2-6 % på hvedebrødstyper, 6-10 % på rugbrødstyper.