Baguette

Baguette er et symbol på franske brød. De er lange og tynde, med en meget blød lys krumme. Opskriften er meget enkel: det indeholder kun hvedemel, vand, gær og salt. Dette brød er normalt spist til morgenmad med smør og marmelade og som tilbehør til måltider. I dag kan vi få flere forskellige varianter af baguettes, såsom surdejs, flerekorns, fuldkornsmel mm... 

Puratos ingredienser til at lave

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Bio Pur Brood

Økologisk bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Dosering 3% på melmængden

Easy Puravita Bärenspitz 50/50

Tyskinspirerende forblanding med surdej, kerner og frø til produktionen af diverse brød og bolletyper. Dosering 50/50

Double Bake CL

Brødforbedringsmiddel uden e-numre til forbagte frosne brød typer. Dosering 0,5 -1 % på melmængden.

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Softgrain 5 Grains

Hvede, spelt, rugkerner, solsikke og hørfrø der er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Kimo Long A+

Bagemiddel i pulverform til produktion over frost (4-26 uger). Dosering 1-3% på melmængden

S500 Actiplus Malz

Bagemiddel i pulverform m/maltstil koldthævede deje, giver ekstra stabilitet . Dosering 3%

Opdage vores Baguette opskrifter