Baguette

Baguette er et symbol på franske brød. De er lange og tynde, med en meget blød lys krumme. Opskriften er meget enkel: det indeholder kun hvedemel, vand, gær og salt. Dette brød er normalt spist til morgenmad med smør og marmelade og som tilbehør til måltider. I dag kan vi få flere forskellige varianter af baguettes, såsom surdejs, flerekorns, fuldkornsmel mm... 

Puratos ingredienser til at lave

S500

Bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Køl 1-2 dg. Frost 7 dg. Dosering 1-3%

Sapore Tosca

Durum hvedesurdej i pulverform med 45 syregrader, oprindelse fra Italien. Dosering 3-5 % på melmængden

Softgrain 5 Grains

Hvede, spelt, rugkerner, solsikke og hørfrø der er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

S500 Actiplus Malz

Bagemiddel i pulverform m/maltstil koldthævede deje, giver ekstra stabilitet . Dosering 3%

Sapore Fidelio

Hvedesurdej i flydendeform med 90 syregrader oprindelse fra San Francisco. Dosering 2-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Softgrain Spelt

Speltkerner som er forkogte sammen med flydenderugsurdej. Doserings 10-30 % på melmængden

Sapore Norma

Mild hvedesurdej i pulverform med 55 syregrader oprindelse fra Italien. Doserting 2-4 %

Sapore Aroldo

Mørk rugsurdej i flydendeform med 150 syregrader oprindelse fra Tyskland. Dosering 1-4 % på hvedebrødstyper, 4-8 % på rugbrødstyper.

Opdage vores Baguette opskrifter