Puratos medarbejdere

Puratos er engageret i at give medarbejdere et professionelt miljø, hvor læring og karrierudvikling er to kernelementer. Ved at kombinere videnskab og kunst, forankret i vores historie med innovation, imens vi kigger mod fremtiden, gør vores Puratos Magic virksomhedskultur det muligt for dig at sætte dit talent fri indenfor vores gruppe.

Puratos er en meget international koncern. Vores produkter og services er tilgængelige i mere end 100 lande og med mere end 68 Puratos datterselskaber beskæftiger vi mere end 7220 personer globalt.

Dette repræsenterer en 30% forøgelse af vores medarbejderstab siden 2012. Vi opmuntrer vores medarbejdere til at samarbejde og tage ansvar for disse præstationer, ved at opbygge effektive løsninger som bringer større succes til vores kunder. 

Hvordan vil du øge din magi?

Du vil begynde din læringsrejse fra dag ét, når du som nystartet deltager i vores Puratos velkomstrejse. Som det første i dit omfattende introduktionsprogram, bliver du introduceret til vores historie, kultur, produkter, kunder og forbrugertilgang, samt vores forpligtelser til bæredygtighed. Dette opnårs gennem møder med dine kollegaer, spil og opgaver og er ledsaget af interaktivt e-læring. 

Et samarbejdsmiljø

Puratos tror på teamwork. Vi deler viden globalt gennem vores interne og eksterne netværker, hvor der deles best practises, innovationer og kompetencer gennem vores organisation. Vi samarbejder på tværs af multi-disciplinære grupper såvel som eksterne forretningspartnerer, herunder vores kunder (B2B) og deres kunder (forbrugerer, B2C)

Puratos tror på langsigtede målsætninger frem for hurtige sejre. Det betyder at vi aktivt ”investerer i fremtiden”. Det faktum at vores virksomhed har over 77 innovationscentre og investerer 2,2% af omsætningen på forskning og udvikling, er et testementeret bevis på dette. 

Puratos Universitet, skræddersyet læring

Med innovation i hjertet i alt hvad vi gør, demonstrerer Puratos vores engagement til kontinuerlig læring igennem vores Puratos Universitet med tilbuddet om en karrierelang læringsoplevelse.

Igennem vores skræddersyede Puratos lederprogram, bliver vores nuværende og fremtidige ledere passionerede ambassadører for vores Puratos Magic kultur. Som partnerer inden for innovation er de i stand til at opnå succes i vores hastigt voksende virksomhed.

For mere information og for at tage dit første skridt på denne spændende rejse, se venligst vores jobmuligheder her.