Som virksomhed er og skal vi være opmærksomme vores miljøpåvirkning. Vi ønsker vi at spille en ansvarlig rolle i den globale udfordring med klimaændringer. Inden for fødevareindustrien er vi direkte konfronteret med de problemer anvendelsen af basale ingredienser kan have på miljøet. Samtidig med at Puratos går målrettet efter at skabe vækst, lover vi at reducere vores miljøaftryk. Dette sker både ved at bruge miljørigtige produkter af høj kvalitet, ved vores tilstedeværelse i flere lande, at minimere udledningen af drivhusgasser (Co2) og ved at reducere mængden af affald og vandforbrug. 

På vej mod en mere bæredygtig virksomhed

Med opmærksomheden på hvordan vores aktiviteter påvirker samfundet og miljøet, er Puratos meget engageret i bæredygtighed. Derfor bruger vi mange resourcer på at udvikle løsninger indenfor for eksempel energibesparelse, vedvarende energi og affaldshåndtering.

Vi bestræber os på at minimere den påvirkning vores aktiviteter har på miljøet. Dette er ikke kun i forhold til produktfremstilling, men gennem hele vores organisation, inklusiv indkøb af råvare, emballage, lager og transport. Disse forpligtelser er baseret på vores overbevisninger og afspejler vores kunder -og forbrugeres forventninger til os som en global spiller i fødevareindustrien. 

The World In Their Hands