Fastelavnsbolle Blueberry Hill

Ingredienser

Gram
Wienerbrød
Hvedemel 1000
Gær 60
Æg 180
Vand 350
Sapore Fidelio 20
120
Mimetic Primeur 5% 865
Kompot
Topfil Vilde Blåbær 60% 400
Fromage og topping
Vand 250
Fløde 500
Topfil Vilde Blåbær 60% 250
250
500

Fremgangsmåde

Wienerbrød

Kompot

Klar til brug. Anvend ca. 10 g pr. bolle

Fromage og topping

Letpisk fløde sammen med Whippak. Topfil Vilde Blåbær, Bavarois Neutral og vand røres sammen. Den letpiskede fløde vendes heri. Anvend ca. 50 g pr. bolle.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Bollens opbygning: Bollerne flækkes og bunden fyldes med kompot i midten og fromage rundt i kanten. Læg låget på og dekorer bollen med fromage og friske blåbær.