Ananaskage

Ingredienser

Gram
Kage
Æg 350
Olie 300
Vand 225
Tegral Satin Creme Cake Choco 1000
Mamoreret bund
Æg 750
Vand 100
Tegral Biscuit 1000
Hasselnøddecreme
Carat Supercrem Nutolade 500
Ananasfromage
Vand 250
Fløde 500
Classic Ananas 75
250
500

Fremgangsmåde

Kage

Alle ingredienserne køres sammen med spatel ved medium hastighed i 5 min. Vejes af på 1000 g og smøres ud som rouladebunde på silikonepapir. Bages ved 180 °C i 10-12 min.

Marmoreret bund

Alle ingredienserne piskes i højeste hastighed i ca. 7 min. Vejes af på 700 g og smøres ud som rouladebunde på silikonepapir. Bages ved 240 °C i ca.7 min. Efter afkøling styges de let med en pensel med Carat Coverlux Extra Mørk.

Hasselnøddecreme

Klar til brud. Anvend ca. 50 g. pr. kage

Ananasfromage

Letpisk fløde sammen med Whippak. Classic Ananas, Bavarois Neutral og vand røres sammen. Den letpiskede fløde vendes heri. Anvend ca. 250 g pr. kage.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: En ring fores i kanten med en marmoreret bund. En kagebund stikkes ud og lægges i bunden af formen. Carat Supercreme Nutolade fyldes på sammen lidt ananasfromage. Endnu en kagebund lægges i formen.