Palette du Pâttisier

Fremgangsmåde


Vandbakkelse:
Varm mælk og vand til 50°C og bland med de andre ingredienser. Køres 6 min med spartel i medium fart. Sprøjt små vandbakkelser på en fedtet plade. Mørdejen rulles ned på 2 mm og stikkes ud i passende størrelse. Placeres jævnt på toppen af vandbakkelserne. Bages på 160°C, 5 min. med lukket spjæld og derefter yderligere 25 min med åbent spjæld (afhængigt af størrelse).

Mørdej:
Bland alle ingredienser til en ensartet dej med. Mørdejen rulles ned på 2 mm og stikkes ud i passende størrelse. Placeres jævnt på toppen af vandbakkelserne. Bages på 160°C, 5 min. med lukket spjæld og derefter yderligere 25 min med åbent spjæld (afhængigt af størrelse).

Creme:
Pisk vand og cremepulver sammen i 5 min. og tilsæt Classic Smagskoncentrat efter ønske. Bland den letpiskede Whippack i. Fyldes i de afkølede vandbakkelser.

Glitter farvede glaze:
Kog vandet med Harmony Classic Neutral. Rør Miroir Classic Neutral i og tilsæt den ønskede farve og evt. glimmer. Geleen sprøjtes i små flexipan silikoneforme og fryses. Efter indfrysning placeres de på toppen af de afkølede og fyldte vandbakkelser.

Tips: