Modern Eclair med Belcolade Ganache

Klassisk fransk eclair i moderne udgave.

Fremgangsmåde


Vandbakkelse:
Varm vand & mælk til 50°C. Mix med Tegral Clara Super og olie i mellemste hastighed med spartel i 5-6 minutter. Sprøjtes ud på silikonemåtter eller papir i passende størrelse. Sprøjtes med Spraylix og strøes rigeligt med flormelis før afbagning. Bages på 160°C i herdovn, 5 min. med lukket spjæld og derefter yderligere ca 45 min med åbent spjæld.

Cremefyld:
Pisk Cremyco og vand i 5 min. Tilsættes smeltet Belcolade Noir Selection 56% og til slut den letpiskede Whippack Flødestabilisator.

Saltet Caramel:
Smelt Deli Karamel med salt. Sprøjt en stribe i en åben Eclair og sprøjt cremefyldningen ovenpå

Pisket ganache:
Blødgør Ganachen lidt i mikroovn og pisk den op til passende fylde. sprøjt oven på cremefyldningen .

Crusty:
Blødgør Cryst-O-Fil i mikrobølgeovn til max 26 grader og ibland Rice crispies. Lad det krystalliserer og bræk i små stykker. Put tre stykker på hver Eclair