Glutenfri lagkagebunde og roulade

Glutenfri Lagkagebunde og Roulade

Fremgangsmåde


Bunde:
Alle ingredienser piskes i højeste gear i 8 min. vejes af og bages med det samme. Lagkagebunde 200g. Rouladebunde 600g. Ovntemperatur 260 grader. bagetid: 7-8 min.

Tips:


En lang række smagsvarianter kan tilsættes ( spiritus, nødder, kakao,mv.)

Vigtigt

<p class="første-linjes-indrykning" style="text-indent: 0cm"><b>Husk grundig rengøring af arbejdsbord før opstart – start evt. dagens produktion med glutenfri produkter. INGEN forme/redskaber der bruges til produktionen af glutenholdige produkter må bruges ved fremstilling af glutenfri produkter. INGEN krummer, dejrester eller støv fra glutenholdige produkter eller råvarer må komme i nærheden af glutenfri produkter. INGEN glutenholdige råvarer eller færdige produkter må komme i nærheden af glutenfri råvarer eller produkter.</b></p>