Valnøddebrød med O-tentic Durum

Specialbrød lavet på O-tentic til frost.

Fremgangsmåde

Æltetid: 4 + 4 min.
Dejtemperatur: 22-24 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 500 g virkes runde
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: virkes runde, vendes i hvedemel og trykkes med en æbledeler
Rasketid: 45-60 min.35 grader C 80 % FH
Dekoration før afbagning: snittes i rillerne fra æbledeleren .
Ovntemperatur: 240-230 °C
Bagetid: ca. 30 min.

Tips:

sættes på frost. Optøning på køl natten over. Raskes i bageriet eller i raskeskab. .

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 290
Energi (KJoule): 1209
Fedt (g): 7
Kulhydrater (g): 50
Protein (g): 8
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter