Teboller Easy SOFT'R 10/100

Lækker blød bolle.

  • Ingredienser
  • 2.000  g Hvedemel
  • 200  g Easy Soft'r 10/100
  • 160  g Sukker
  • 120  g Gær
  • 1300  g Vand

Fremgangsmåde

Æltetid: 2+6 min.
Dejtemperatur: 26 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 1500 g pr bræk
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: Rundvirkes
Rasketid: 60 min. ved 37 grader 80% RH
Dekoration før afbagning: Stryges med æg.
Ovntemperatur: 230 °C
Bagetid: 10 min.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 219
Energi (KJoule): 918
Fedt (g): 2
Kulhydrater (g): 45
Protein (g): 6
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,8