Tabatiére med O-tentic Origin

Specialbrød lavet på O-tentic.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 1360  g Vand
  • 80  g O-tentic Origin
  • 40  g Salt

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min i 1 gear og 4 min i 2 gear.
Dejtemperatur: 23-24 °C
Liggetid 1: 30 min.
Afvejning: 400 virkes løst, rundt op
Liggetid 2: 30 min.
Opslåning: Placer dejen på en melet overflade rul ¼ af dejen med en rullepind, fold flappen ovenpå resten af dejen, vendes på et melet klæde
Rasketid: 60 min. ved 26-28 grader ved 80 % fugtighed
Dekoration før afbagning: flippes over lige før afbagning, strø lidt mel på .
Ovntemperatur: ind ved 250 °C og ned på 230 , med lidt damp
Bagetid: 25 min., åben spjældet de sidste 10 min af bagningen

Tips:

lige efter brødet er kommet ud af ovnen stænkes lidt olivenolie på.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 242
Energi (KJoule): 1011
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 51
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter