Skagensbrød med O-tentic Origin

Specialbrød lavet på O-tentic til frost.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 120  g Havregryn
  • 120  g Solsikkefrø
  • 120  g Sesamfrø
  • 100  g O-tentic Origin
  • 60  g Poppet majs
  • 60  g Hørfrø
  • 60  g Maltet Surdej
  • 40  g Salt
  • 40  g Kimo Long
  • 1340  g Vand
  • 4020  g Dejvægt i alt

Fremgangsmåde

Æltetid: 4 + 4 min.
Dejtemperatur: 22-24 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 600 g virkes runde
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: slåes aflange op, vendes i blå birkes på toppen og solsikkefrø på bunden
Rasketid: 45-60 min.35 grader C 80 % FH
Dekoration før afbagning: et langt snit på skrå i midten .
Ovntemperatur: 240-230 °C
Bagetid: ca. 30 min.

Tips:

sættes på frost. OPtøning på køl natten over. Raskes i bageriet eller i raskeskab. .

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 270
Energi (KJoule): 1128
Fedt (g): 5
Kulhydrater (g): 47
Protein (g): 9
Fiber (g): 3
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter