Pan Gallego med O-tentic Origin

Specialbrød lavet på O-tentic.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 1400  g Vand
  • 80  g O-tentic Origin
  • 44  g Salt

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min i 1 gear og 4 min i 2 gear.
Dejtemperatur: 23-24 °C
Liggetid 1: 40 min.
Afvejning: 750 virkes løst op og lægges på melet overflade
Liggetid 2: 45-60 min.
Opslåning: virkes runde lægges på melet overflade
Rasketid: 60-90 min. ved 26-28 grader ved 80 % fugtighed
Dekoration før afbagning: strø mel ovenpå dejen, der formes en lille kugle på toppen af dejen , dejen drejes rundt og bolden skubbes ned i midten.
Ovntemperatur: ind ved 260 °C og ned på 230 , med lidt damp
Bagetid: 45-60 min.åben spjældet de sidste 10-15 min af bagningen

Tips:

Tips til opskriften.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 226
Energi (KJoule): 945
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 48
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,6

Relaterede dokumenter