Filonebrød med O-tentic Durum

Italiensk specialbrød lavet på O-tentic til produktion over frost.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 100  g O-tentic Durum
  • 40  g Salt
  • 40  g Kimo Long
  • 1300  g Vand
  • 2480  g Dejvægt i alt

Fremgangsmåde

Æltetid: 4 + 4 min.
Dejtemperatur: 22-24 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 600 g lægges løst sammen
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: slåes aflange op med spidse ender
Rasketid: 45-60 min.35 grader C 80 % FH
Dekoration før afbagning: drysses med mel snittes et lang snit .
Ovntemperatur: 240-230 °C
Bagetid: ca. 30 min.

Tips:

sættes på frost . Optøning på køl natten over. Raskes i bageriet eller i raskeskab. .

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 243
Energi (KJoule): 1009
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 50
Protein (g): 7
Fiber (g): 3
Salt (g): 0,4

Relaterede dokumenter