Batard med O-tentic Durum

Specialbrød lavet på O-tentic Durum.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 1360  g Vand
  • 80  g O-tentic Durum
  • 40  g Salt

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min i 1 gear og 4 min i 2 gear.
Dejtemperatur: 23-24 °C
Liggetid 1: 15 min.
Afvejning: 400 virkes løst op
Liggetid 2: 30 min.
Opslåning: slåes op aflange ca 20 cm med spidse ender
Rasketid: 45-60 min. ved 26-28 grader ved 80 % fugtighed
Dekoration før afbagning: Drysses med mel og lav et langt snit ovenpå .
Ovntemperatur: ind ved 250 °C og ned på 220 , med lidt damp
Bagetid: 30 min. Spjældet åbnes de sidste 10 min af bagningen

Tips:

Tips til opskriften.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 242
Energi (KJoule): 1011
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 51
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter