Roulader

Roulder (også kendt som creme -eller syltetøjs ruller) er lavet af svampede kage og forskellige typer af fyld så som syltetøj, flødeskum, chokolade fyld eller glasur

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Ganache

Belgisk chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bage- og frysestabil

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Tegral Biscuit

Forblanding til fremstillingen af roulade- og lagkagebunde.

Tegral Dark Moist Cake

Saftig kakao kageblanding med extra enzymtechnologi for en bedre friskholdenhed.

Ovablanca

Helblanding til fremstillingen af marengs. Ingen udskillelse af æggehvider. Kan bruges direkte eller med frugtfarve eller smag. Kan fryses. 1000 g Ovablanca til 500 g vand

Classic Citron

Smagskoncentrat baseret på 169 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Ananas

Smagskoncentrat baseret på 114 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).