Dampede kager

Dampede kager (også kaldt Mushi-Pan) er traditionelle japanske kager. Forskellen med muffins er at de er ikke bagt men dampet, hvilket giver dem en unik fugtighed og blød tekstur. Dampede kager kan være enten søde eller salte, alt efter hvilke ingredienser der bruges i dejen. En af de mest populære opskrifter er "Satsumaimo" dampede kager, som er lavet med søde kartofler. 

Puratos ingredienser til at lave

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Classic Citron

Smagskoncentrat baseret på 169 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Ananas

Smagskoncentrat baseret på 114 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Kirsebær

Smagskoncentrat baseret på 61 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Jordbær

Smagskoncentrat baseret på 70 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Hindbær

Smagskoncentrat baseret på 64 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).