Gammel Estrup tærte

Ingredienser

Gram
Hasselnøddebund
Æggehvider 400
Sukker 700
Hasselnødder 250
Digestive kiks (knuste) 250
Puratos Plange Franchipan 300
Topfil æble 90%
Topfil Æble 90% 500
Karamelfromage
Vand 250
Bavarois Neutral 250
Deli Karamel 200
Whippak Flødestabilisator 500
Fløde 500
Æblepynt
Friske æbler i stykker Tilpas
Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral Tilpas

Fremgangsmåde

Hasselnøddebund

Pisk Æggehvider og sukker op. Vend Hasselnødder og de knuste digestive kiks samt Franchipan I massen og sprøjt ud I ønsket form. Bag ved 180°C

Topfil Æble 90%

Klar til brug

Karamelfromage

Fløde og Whippak letpiskes. Bavarois Neutral og vand piskes hvorefter Deli Kramel tilsættes og blandes godt sammen. Det hele vendes i den letpiskede fløde.

Æblepynt

Æble stykker vendes i Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: Et tyndt lag Topfil Æble sprøjtes på den bagte Hasselnødde bund. Sprøjt derefter karamelfromagen på. Slut med at komme de friske æbler der er vendt i Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral på kagen.

Udforsk

Relaterde opskrifter