Lemon Cheesecake

Fromage med “Cheese Creme” og citron.

Fremgangsmåde


Bunde:
Alle ingredienserne røres sammen med en spartel ved medium hastighed i ca. 4 minutter. Massen skal være glat og ensartet. Massen fordeles på to bageplader beklædt med silikonepapir og smøres jævnt ud. Bages ved 180 grader i 10-12 minutter.

Fyld:
Deli Citron smøres ovenpå den ene Tegral Yellow Moist Cake bund. Den anden Tegral Yellow Moist Cake bund lægges ovenpå.

Fromage:
Deli Cheesecake, vand og Bavarois Neutral blandes sammen og vendes med den letpiskede fløde. Fromagen fordeles jævnt og glat oven på Tegral Yellow Moist Cake bunden.

Gele:
Deli Citron og Miroir Classic Neutral røres sammen og smøres glat ovenpå den afkølede fromage. Kagen deles i 8x6 stk.

Pynt:
Puratos Ovablanca og vand piskes til marengs. Sprøjtes ud som små toppe og bages ved ca. 100 grader i en time. Tørres herefter i den slukkede ovn til næste dag.

Tips:


Kagerne kan opbevares på frost