Hindbær Cheesecake

Fromage med “Cheese Creme” og hindbær.

Fremgangsmåde


Bunde:
Alle ingredienserne røres sammen med en spartel ved medium hastighed i ca. 4 minutter. Massen skal være glat og ensartet. Massen fordeles på to bageplader beklædt med silikonepapir og smøres jævnt ud. Bages ved 180 grader i 10-12 minutter.

Kompot:
Topfil Hindbær smøres ovenpå den ene Tegral Dark Moist Cake bund. Den anden Tegral Dark Moist Cake bund lægges ovenpå.

Fromage:
Deli Cheesecake, vand og Bavarois Neutral blandes sammen og vendes med den letpiskede fløde. Fromagen fordeles jævnt og glat oven på Tegral Dark Moist Cake bunden.

Gele:
Topfil Hindbær og Miroir Classic Neutral røres sammen og smøres glat ovenpå den afkølede fromage. Kagen deles i 8x6 stk.

Pynt:
Stykkerne dekoreres med friske hindbær og en flamme af Belcolade Selection Blanc 29,5%

Tips:


Kagerne kan opbevares på frost