Glutenfri Specier

Glutenfri småkager

Fremgangsmåde


Bunde:
Alt vejes af i rørkedlen og køres sammen til en homogen masse. vejes af på passende størrelse og rulles til pølser, sættes på køl, skæres ud i passende tykkelse. Ovntemperatur 220 grader. bagetid: 10 min.

Tips:


Specier med chokolade stykker: Tilsæt 10% Belcolade grains. specier med kakao: Belcolade Kakao køres sammen med en ⅓ af massen og marmoreres. Specier med Nødder: tilsæt 10% hasselnødder, jordnødder mm.

Vigtigt

Husk grundig rengøring af arbejdsbord før opstart – start evt. dagens produktion med glutenfri produkter. INGEN forme/redskaber der bruges til produktionen af glutenholdige produkter må bruges ved fremstilling af glutenfri produkter. INGEN krummer, dejrester eller støv fra glutenholdige produkter eller råvarer må komme i nærheden af glutenfri produkter. INGEN glutenholdige råvarer eller færdige produkter må komme i nærheden af glutenfri råvarer eller produkter.