Skovbær Tærte

Lækker skovbær tærte med ægte belgisk hvid chokolade, cremefyldning og bund af Tegral Satin Creme Cake Neutral

  • Ingredienser
  • Mandellinsedej:
  • 1.200  g Mel
  • 400  g Mandelmel
  • 500  g Smør
  • 500  g Rullemargarine
  • 500  g Florsukker
  • 200  g Æg
  • Kageblanding:
  • 1.000  g Tegral Satin Creme Cake Neutral
  • 350  g Æg
  • 300  g Olie
  • 200  g Vand
  • 20  g Vanille
  • Desuden:
  • Skovbær bl.50 g pr tærte
  • Koldcreme med brunfarin
  • Smuldredej:
  • 500  g Smør
  • 400  g Havregryn
  • 200  g Sukker
  • 200  g Belcolade blanc 29,5% - Hakket
  • 200  g Hakket mandler
  • 120  g Hvedemel
  • Brunfarin Koldcreme:
  • 300  g Belcreme Classic
  • 100  g Brun farin
  • 1.100  g Vand

Fremgangsmåde

Linsedej rulles ned på 3,50 mm på rullebordet og lægges i form alu 7155 eller ring 16 cm

Kagen køres sammen 2 min i 1 gear+ 3 min i 2 gear 150g kommes i formen 

Cremen piskes og 100 g kommes oven på kageblanding 

Skovbær lægges på og smuldredej kommes på ca 100 g 

Bages ved 180°C I ca. 30-35 min