Trekornsbrød med O-tentic Durum

Specialbrød lavet på O-tentic til frost.

  • Ingredienser
  • Dag 1:
  • 200  g Rugkerner
  • 100  g Hørfrø
  • 200  g Vand
  • Sættes i blød til næste dag
  • Dag 2:
  • 1500  g Hvedemel
  • 300  g Rugsigte
  • 100  g O-tentic Origin
  • 40  g Salt
  • 40  g Kimo Long
  • 1200  g Vand
  • 3480  g Dejvægt i alt

Fremgangsmåde

Æltetid: 4 + 4 min.
Dejtemperatur: 22-24 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 600 g virkes runde
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: slåes aflange op vendes i sesam
Rasketid: 45-60 min.35 grader C 80 % FH
Dekoration før afbagning: 4-5 snit på skrå.
Ovntemperatur: 240-230 °C
Bagetid: ca. 30 min.

Tips:

Sættes på frost. Optøning i køleren. Raskning i bageriet eller evt raskeskab. .

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 243
Energi (KJoule): 1017
Fedt (g): 2
Kulhydrater (g): 50
Protein (g): 7
Fiber (g): 4
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter