Rustikt Filonebrød med Softgrain Multigrain

Filonebrød med mange kerner og frø. Flot mørk krumme.

Fremgangsmåde

Æltetid: 10 min. langsomt. 4 min. Hurtigt
Dejtemperatur: 22 °C
Liggetid 1: 60 min.
Afvejning: 650 g.
Liggetid 2: 15 min.
Opslåning: Valgfrit. Sættes på køl til næste dag.
Rasketid: Fra 15 - 60 min.
Dekoration før afbagning: Kan sigtes med Halvsigtemel.
Ovntemperatur: 230 °C
Bagetid: 35-40 min.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 251
Energi (KJoule): 1052
Fedt (g): 4
Kulhydrater (g): 45
Protein (g): 8
Fiber (g): 4
Salt (g): 0,6