Polanche med O-tentic Durum

Specialbrød lavet på O-tentic til frost.

Fremgangsmåde

Æltetid: 4 + 4 min.
Dejtemperatur: 22-24 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 750 g virkes runde
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: slåes aflange op vendes i rugmel
Rasketid: 45-60 min.35 grader C 80 % FH
Dekoration før afbagning: snittes ovenpå som et kornaks .
Ovntemperatur: 240-230 °C
Bagetid: ca. 30 min.

Tips:

sættes på frost. Optøning på køl natten over. Raskes i bageriet eller i raskeskab. .

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 243
Energi (KJoule): 1009
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 50
Protein (g): 7
Fiber (g): 3
Salt (g): 0,4

Relaterede dokumenter