Pølsehorn Easy SOFT'R 10/100

Lækkert blød Pølsehorn

  • Ingredienser
  • 2.000  g Hvedemel
  • 200  g Easy Soft'r 10/100
  • 160  g Sukker
  • 120  g Gær
  • 1300  g Vand
  • Fyld:
  • Brunchpølser
  • Ketchup

Fremgangsmåde

Æltetid: 2+6 min.
Dejtemperatur: 26 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning:
Liggetid 2: .
Opslåning: dejen rulles ned på 3 mm. skæres ud 10x10 cm. på hvert stykke sprøjtes 15 g. ketchup og lægges en brunchpølse
Rasketid: 50-60 min min.
Dekoration før afbagning: pensles med æg.
Ovntemperatur: 230 °C
Bagetid: 10-12 min.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 208
Energi (KJoule): 874
Fedt (g): 7
Kulhydrater (g): 31
Protein (g): 7
Fiber (g): 1
Salt (g): 1,3