Pizza med O-Tentic Durum

Sprød og velsmagende pizza bagt med O-tentic Durum og 75 % vand.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 80  g O-tentic Durum
  • 45  g Salt
  • 1500  g Vand

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min langsomt og 5 min hurtigt
Dejtemperatur: 22-24 °C
Liggetid 1: på køl til dagen efter
Afvejning: 200 g til små og 400 g til store
Liggetid 2: .
Opslåning: rulles ud og lægges evt. i alu form
Rasketid:
Dekoration før afbagning: Fyld som ønsket
Ovntemperatur: 280 °C
Bagetid: 7-8 min

Tips:

bages i aluform beregn 2-4 min længere bagetid

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 232
Energi (KJoule): 970
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 49
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,6