Pave med O-Tentic Origin

Nemt rustikt brød med kraftig brødsmag.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 80  g O-tentic Origin
  • 40  g Salt
  • 1300  g Vand

Fremgangsmåde

Æltetid: 10 min Langsom. 4 min. Hurtig.
Dejtemperatur: 22-24°C
Liggetid 1: 60 min.
Afvejning: Hakkes ud i passende størrelse.
Liggetid 2: På køl natten over ved max 5°C.
Opslåning:
Rasketid: Kan bages direkte fra køl..
Dekoration før afbagning: Et snit på langs af brødet
Ovntemperatur: 230 °C
Bagetid: 25-35 min.

Tips:

Kan stå i op til tre dage på køl ved max 3°C

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 232
Energi (KJoule): 972
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 49
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,5