Pane Gallego

Velsmagende spansk pilgrimsbrød kendetegnet ved sin karakteristiske form. Sprødt, let og luftigt men med et tæt og saftigt indre.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 80  g O-tentic Durum
  • 40  g Salt
  • 1500  g Vand

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min. ved lav hastighed og 5 min. ved høj hastighed
Dejtemperatur: 24-26 °C
Liggetid 1: 20 min.
Afvejning: 700 g - virkes runde
Liggetid 2: 60 min i bageriet eller til næste dag på køl
Opslåning: Sigtes med lidt hvedemel. Tag fat med højre hånd om dejens center og løft hele dejen op. Drej dejen 360 grader med venstre hånd. Tryk dejens center ned i midten af dejen igen med højre hånd.
Rasketid: 15 min
Dekoration før afbagning: Snittes som ønsket
Ovntemperatur: 260 °C faldende til 230 °C
Bagetid: 35 min på herden

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 232
Energi (KJoule): 970
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 49
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,6