Øl Brød med 33% fuldkorn

Lækkert specialbrød med 33% fuldkorn.

  • Ingredienser
  • Fordej:
  • 330  g Mørk øl
  • 600  g Hvedemel
  • 270  g Vand
  • Dag 2:
  • 1.200  g Fordej
  • 1.500  g Fuldkornsmel
  • 500  g Hvedemel
  • 100  g O-tentic Durum
  • 55  g Salt
  • 1.200  g Vand
  • 4.555  g Dejvægt ialt

Fremgangsmåde

Æltetid: 10+4  min
Dejtemperatur: 26 °C
Liggetid 1: 45 min
Afvejning: 700 g
Liggetid 2: 15 min
Opslåning: Aflangt brød
Rasketid: 45-60 min
Dekoration før afbagning: Sigtes med mel og skæres med tre snit 
Ovntemperatur: 220°C
Bagetid: 35 min

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 87
Energi (KJoule): 774
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 37
Protein (g): 7
Fiber (g): 4
Salt (g): 0,4

Relaterede dokumenter