Müsliboller med Easy SOFT'R 10/100

Lækker boller med en blanding af ristede kerner.

  • Ingredienser
  • 2.000  g Hvedemel
  • 200  g Easy Soft'r 10/100
  • 160  g Sukker
  • 120  g Gær
  • 100  g Ristede græskarkerner
  • 100  g Ristede sesamfrø
  • 100  g Ristede solsikkekerner
  • 100  g Rosiner
  • 1400  g Vand

Fremgangsmåde

Æltetid: 2+6 min.
Dejtemperatur: 26 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 2400 g pr bræk
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: Rundvirkes og vendes i havregryn og hakkede græskarkerner, sammenbagt 30 stk
Rasketid: 45-50 min. ved 37 grader 80% RH
Dekoration før afbagning: .
Ovntemperatur: 230 °C
Bagetid: 16-18 min.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 250
Energi (KJoule): 1045
Fedt (g): 5
Kulhydrater (g): 43
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,7