Malt-brød

Langtidshævet brød bagt med malt. Masser af smag og dejlig skorpe.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 60  g S500 Actiplus Malz
  • 60  g Gær
  • 40  g Salt
  • 1300  g Vand

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min langsom og 4 min hurtigt
Dejtemperatur: 22-24 °C
Liggetid 1: Sættes på køl til næste dag
Afvejning: 600-700 g
Liggetid 2: 20 min.
Opslåning: slåes op som man ønsker
Rasketid: 45-60 min. i bageriet
Dekoration før afbagning: lægges med virket op, snittes,
Ovntemperatur: 260 °C faldende til 230°C damp ved indsætning
Bagetid: afhængig af størelse boller 20-25 min brød 30-35 min sidste 5 min åbent spjæld

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 228
Energi (KJoule): 956
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 48
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,5