Kanelsnegle Easy SOFT'R 10/100

Lækker bløddejs snegl med kanelfyld.

  • Ingredienser
  • 2.000  g Hvedemel
  • 200  g Easy Soft'r 10/100
  • 160  g Sukker
  • 120  g Gær
  • 1300  g Vand
  • Fyld: Remonce
  • 1000  g Røremargarine
  • 750  g Sukker
  • 500  g Bitter brun
  • 50  g Kanel
  • Fyld: Creme
  • 1000  g Vand
  • 300  g Belcreme Classic

Fremgangsmåde

Æltetid: 2+6 min.
Dejtemperatur: 26 °C
Liggetid 1: 10 min.
Afvejning: 1500 g
Liggetid 2: 10 min.
Opslåning: rulles ned på 2,5 mm smøres med kanel remonce 600g og Belcreme Classic 300 g. Rulles sammen, skæres ud som snegle 80 g med fyld
Rasketid: 55-60 min.
Dekoration før afbagning: Stryges med æg .
Ovntemperatur: 220 °C
Bagetid: 12-14 min. Efter afbagning pyntes med Puratop Hvid Icing r

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 291
Energi (KJoule): 1218
Fedt (g): 11
Kulhydrater (g): 41
Protein (g): 4
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,6