Glutenfri Rugbrød med kerner

Glutenfri Rugbrød

Fremgangsmåde

Æltetid: 10 min. med spartel
Dejtemperatur: 28 °C
Liggetid 1: 0 min.
Afvejning: 1000g
Liggetid 2: 0 min.
Opslåning: i aluform 76140
Rasketid: 55 min.
Dekoration før afbagning: frit.
Ovntemperatur: 250 ned til 200 °C med damp
Bagetid: 60 min. til kernetemperatur 96 grader

Tips:

Tips til opskriften.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 319
Energi (KJoule): 1336
Fedt (g): 18
Kulhydrater (g): 30
Protein (g): 8
Fiber (g): 6
Salt (g): 0,0

Vigtigt

Husk grundig rengøring af arbejdsbord før opstart – start evt. dagens produktion med glutenfri produkter. INGEN forme/redskaber der bruges til produktionen af glutenholdige produkter må bruges ved fremstilling af glutenfri produkter. INGEN krummer, dejrester eller støv fra glutenholdige produkter eller råvarer må komme i nærheden af glutenfri produkter. INGEN glutenholdige råvarer eller færdige produkter må komme i nærheden af glutenfri råvarer eller produkter.