Glutenfri Groft Franskbrød

Glutenfri Groft franskbrød

Fremgangsmåde

Æltetid: 10 min. med spartel
Dejtemperatur: 27 °C
Liggetid 1: 0 min.
Afvejning: 800g
Liggetid 2: 0 min.
Opslåning: i aluform 76140
Rasketid: 45-50 min.
Dekoration før afbagning: solsikkefrø og hørfrø.
Ovntemperatur: 210 °C
Bagetid: 35 min.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 286
Energi (KJoule): 1198
Fedt (g): 13
Kulhydrater (g): 37
Protein (g): 4
Fiber (g): 4
Salt (g): 0,0

Vigtigt

Husk grundig rengøring af arbejdsbord før opstart – start evt. dagens produktion med glutenfri produkter. INGEN forme/redskaber der bruges til produktionen af glutenholdige produkter må bruges ved fremstilling af glutenfri produkter. INGEN krummer, dejrester eller støv fra glutenholdige produkter eller råvarer må komme i nærheden af glutenfri produkter. INGEN glutenholdige råvarer eller færdige produkter må komme i nærheden af glutenfri råvarer eller produkter.