Glutenfri Æbleruller

Glutenfri Ruller med æble

Fremgangsmåde

Æltetid: blandes sammen med spartel til homogen massel
Dejtemperatur: 27 °C
Liggetid 1: 0 min.
Afvejning: lægges på bordet oven på kartorfelmel , drysses med katorfelmel rulles forsigtig ud , ned til ca. 3 mm.
Liggetid 2: 0 min.
Opslåning: skæres i firkanter ( 10 x 7 cm). På hvert stykke lægges en æblebåd på en stribe kransekagemasse. Drysses med lidt kanel sukker, og lægges sammen som citronruller, stryges med æg.
Rasketid: -ca. 50 min.
Ovntemperatur: 240 °C
Bagetid: 10-12 min.

Tips:

Sprøjtes med glasur.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 9999
Energi (KJoule): 9999
Fedt (g): 9999
Kulhydrater (g): 9999
Protein (g): 9999
Fiber (g): 9999
Salt (g): 0,9

Vigtigt

Husk grundig rengøring af arbejdsbord før opstart – start evt. dagens produktion med glutenfri produkter. INGEN forme/redskaber der bruges til produktionen af glutenholdige produkter må bruges ved fremstilling af glutenfri produkter. INGEN krummer, dejrester eller støv fra glutenholdige produkter eller råvarer må komme i nærheden af glutenfri produkter. INGEN glutenholdige råvarer eller færdige produkter må komme i nærheden af glutenfri råvarer eller produkter.