Couronne Bordelaise med O-tentic Durum

Specialbrød lavet på O-tentic.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 1320  g Vand
  • 80  g O-tentic Durum
  • 40  g Salt

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min i 1 gear og 4 min i 2 gear.
Dejtemperatur: 23-24 °C
Liggetid 1: 30 min.
Afvejning: 9 bolde af 100 g. til hvert brød, som virkes løst op
Liggetid 2: 15 min.
Opslåning: en bold rulles ud til en flad cirkel. Placer de 8 øvrige dejbolde rundt i ringens omkreds. Skær et kryds i den flade dejcirkels midte og fold dejen ovenpå de 8 bolde ( dejen pensles med lidt vand , så det hæfter bedre )
Rasketid: 45 min. ved 26-28 grader ved 80 % fugtighed
Dekoration før afbagning: Vendes om lige før afbagning og drysses med lidt mel .
Ovntemperatur: ind ved 250 °C og ned på 230 , med lidt damp
Bagetid: 25-30 min.åben spjældet de sidste 10 min af bagningen

Tips:

kom lidt olie på kanten, så åbner den pænere til et meget dekorativt brød .

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 245
Energi (KJoule): 1023
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 52
Protein (g): 8
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter