Country style brød med O-tentic Durum

Specialbrød lavet på O-tentic.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 1360  g Vand
  • 80  g O-tentic Durum
  • 40  g Salt

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min i 1 gear og 4 min i 2 gear.
Dejtemperatur: 23-24 °C
Liggetid 1: 40 min.
Afvejning: 350 strækkes lidt til en aflang størrelse ca. 10 cm.
Liggetid 2: 15 min.
Opslåning: virkes op med en del mel så melet kommer ind i dejen lægges på melet overflade med virket nedad
Rasketid: 45-60 min. ved 26-28 grader ved 80 % fugtighed , trykkes når de er halvejs rasket
Dekoration før afbagning: flippes over lige før afbagning og tilføres enkelte snit på siden .
Ovntemperatur: ind ved 250 °C og ned på 230 , med lidt damp
Bagetid: 40-50 min.åben spjældet de sidste 10 min af bagningen

Tips:

man kan strø lidt mel på toppen 50 % rug og 50% hvedmel , man kan blande lidt tørret surdej ( Sapore ) i melet til at give forskellige smag .

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 242
Energi (KJoule): 1011
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 51
Protein (g): 7
Fiber (g): 2
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter