Corona med O-tentic Durum

Specialbrød lavet på O-tentic.

  • Ingredienser
  • 2000  g Hvedemel
  • 1400  g Vand
  • 80  g O-tentic Durum
  • 40  g Salt

Fremgangsmåde

Æltetid: 8 min i 1 gear og 4 min i 2 gear.
Dejtemperatur: 23-24 °C
Liggetid 1: 30 min.
Afvejning: 650 virkes løst op og lægges på melet overflade
Liggetid 2: 15 min.
Opslåning: virkes op og strøes med mel , med en lille rullepind deles dejen i 8 lige store dele, uden at presse helt igennem, placeres omvendt på en melet overflade
Rasketid: 70-80 min. ved 26-28 grader ved 80 % fugtighed
Dekoration før afbagning: flippes over lige før afbagning .
Ovntemperatur: ind ved 250 °C og ned på 230 , med lidt damp
Bagetid: 30-40 min.åben spjældet de sidste 10 min af bagningen

Tips:

Tips til opskriften.

Næringsindhold pr. 100 g

(Baseret på tabelopslag)
Energi (Kcal): 239
Energi (KJoule): 1000
Fedt (g): 1
Kulhydrater (g): 50
Protein (g): 7
Fiber (g):
Salt (g): 0,5

Relaterede dokumenter